Logo

Logo

divendres, 13 de maig de 2016

Ple Municipal Enxaneta a l'Aj. de Calldetenes

'Després de treballar durant setmanes els dossiers que l'ajuntament ens va proporcionar. Vam escriure una carta a la Regidora d'Educació de l'ajuntament de Calldetenes. En aquesta carta demanàvem una cita per a visitar la casa de la vila i fer un Ple Enxaneta. La resposta de la Mireia no es va fer esperar i amb molta alegria vam anar a recollir a l'ajuntament les cartes que havia preparat per a cada infant. La cita tan esperada per tots seria el dia 6 de maig.
Finalment va arribar l'esperat dia, a les 16:30 del 6 de maig baixavem des de l'escola cap a l'ajuntament i allà ens esperava la Mireia. Primer de tot ens va fer una visita turística per l'edifici, vam conèixer tots els espais i vam aprendre anècdotes com per exemple, que la normativa no permet pintar cap casa del poble de color blanc. Seguidament vam iniciar el Ple, tothom va triar el seu lloc. L'alcalde enxaneta que vàrem triar per votacions, en Manel, va dinamitzar la sessió i tots els partits polítics van exposar les seves propostes, les vàrem votar i tot seguit la Mireia ens va explicar que alguna d'aquestes propostes es faria realitat. Va ser un dia diferent, divertit i interessant i totes les famílies van conèixer de primera mà el funcionament de l'ajuntament de Calldetenes.
Gràcies a totes les famílies per la seva confiança, a l'ajuntament per la seva implicació en el projecte Enxaneta i en especial, a la Mireia, regidora d'Educació."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada